We vinden het milieu, zorg en welzijn voor onze kippen en het leveren van een goed product erg belangrijk. Onze kippen staan geregistreerd onder het Beter Leven Keurmerk. Tot slot staat de regio ook hoog bij ons in het vaandel. Dat wij het Zeker Zeeuws Keurmerk mogen dragen, sluit daar mooi op aan.

1 ster Beter Leven keurmerk

Graag willen wij u bewust maken van het stukje vlees dat u eet. Daarom zijn we er blij mee dat vlees met het Beter Leven keurmerk steeds beter verkrijgbaar is en dat wij daaraan mogen bijdragen. Het Beter Leven keurmerk van de dierenbescherming geeft aan dat het houden van de kippen aan bepaalde voorwaarden op het gebied van dierenwelzijn dient te voldoen.

Zeker Zeeuws keurmerk

Het Zeeuwse karakter vinden wij belangrijk. De Zeeuwse Kip kan bijna niet Zeeuwser. Zeker Zeeuws vertelt u dat ons product echt uit Zeeland komt. Wij maken keuzes met een regionaal karakter. Denk bijvoorbeeld aan het voer voor onze kippen van eigen granen. Of het snoeihout voor onze houtkachel dat uit de omgeving komt. En het gedroogde gras van de luzernebaaltjes in onze wintergarten is van een leverancier die zich hemelsbreed een paar kilometer van onze boerderij bevindt. Daardoor weet u wat u eet en waar uw kippenvlees precies vandaan komt.