zeeuwse kip assortiment

De Zeeuwse Kip

Een Sterk Concept

De Zeeuwse Kip biedt u een sterk concept. Een transparant verhaal achter een verantwoord product. Een verhaal dat met trots uitgedragen mag worden.

Samen met een gedegen verwerker, bieden we u de heerlijkste kipproducten met veel smaak en een prettige bite. De producten worden direct na verwerking ingevroren voor een optimaal behoud van de kwaliteit.

Onze standaard kipproducten vormen een sterk basisassortiment, maar speciale wensen en aanvullingen hierop, inspelend op de omgeving, de tijd van het jaar en uw wensen als afnemer zijn mogelijk.

De Zeeuwse Kip

De Boerderij

We willen met onze boerderij het milieu zo min mogelijk belasten en gaan daarom bewust en respectvol om met onze kippen en de natuur. Iets waar we trots op zijn en waardoor u verantwoord van onze heerlijke kipproducten kunt genieten.

De Zeeuwse Kip

Zeker Zeeuws

Naast het Beter Leven keurmerk, mag de Zeeuwse Kip zich tevens Zeker Zeeuws noemen. Dat betekent dat het in Zeeland geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen.

De Zeeuwse Kip

Assortiment

Het basis assortiment van de Zeeuwse Kip bestaat uit diverse kipproducten zoals: kipfilet, kipburger met zeekraal (sous-vide), kipschnitzel, kipvleugels, kipkarbonade, dijenvlees, drumsticks, kipworst met tuinkruiden (sous-vide), hele kip (gebonden), pulled chicken met zeekraal en kippenbout met zeekraal (sous-vide). Alle kipproducten worden bevroren geleverd.

Particulieren kunnen ook kennismaken met De Zeeuwse Kip en onze producten rechtstreeks bestellen via onze webshop.

Zeekraal-zeeuws-zilt

Zeeuws Zilt

Zeekraal

In een aantal van onze producten is zeekraal verwerkt. Hierdoor krijgen deze producten de unieke zilte smaak van echte Zeeuwse zeekraal. Zeeuws Zilt, net als De Zeeuwse Kip, een familiebedrijf uit Zeeland, teelt de zeekraal op het land met behulp van het zoute water uit het Veerse Meer.

De Zeeuwse Kip

Retail & Horeca

Naast onze basis kipproducten leent De Zeeuwse Kip zich uitstekend voor onderscheidende retail of horecaconcepten op maat. Als gedreven bedrijf gaan wij graag met u de uitdaging aan om op basis van uw wensen maatwerk te leveren.

zeeuwse kip assortiment

Enthousiast over ons verhaal?

Bent u ook enthousiast over ons product en ons verhaal? Maak dan vrijblijvend eens een afspraak. Samen gaan we graag in gesprek om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.