de-zeeuwse-kip-graanvoer

Een mooi verhaal aan tafel

Kipproducten voor de horeca

De Zeeuwse Kip biedt de horeca hoogwaardige, duurzame kipproducten met gegarandeerde herkomst van onze boerderij in Zeeland. Een uitgebreid assortiment kwalitatieve kipproducten met een transparant verhaal. Een verhaal dat u met trots aan tafel met uw gasten kunt delen.

Samen met een gedegen verwerker, bieden we u de heerlijkste kipproducten met een stevige vleesstructuur, veel smaak en een prettige bite. De producten worden direct na verwerking ingevroren (shock) voor een optimaal behoud van de smaak en kwaliteit. Voor uw horecagelegenheid / cateringbedrijf betekent dit eveneens weinig derving.

Door te kiezen voor kipproducten van de De Zeeuwse Kip bent u verzekerd van een constante kwaliteit kippenvlees, doordat het vlees van één boerderij afkomstig is. De kwaliteitsnormen van De Zeeuwse Kip liggen hoog, zowel voor onze houderij als voor onze eindproducten. Onze producten zijn puur van smaak, kenmerken zich door sappig, mals vlees en bevatten minder restjes (denk aan peesjes en vet) om af te snijden voordat het vlees bereid kan worden.

Onze standaard kipproducten vormen een sterk basisassortiment, maar speciale wensen en aanvullingen hierop, inspelend op de omgeving, de tijd van het jaar en uw wensen als afnemer zijn in overleg mogelijk.

De Zeeuwse Kip

De Boerderij

We willen met onze boerderij het milieu zo min mogelijk belasten en gaan daarom bewust en respectvol om met onze kippen en de natuur. Iets waar we trots op zijn en waardoor u en uw gasten verantwoord van onze heerlijke kipproducten kunnen genieten.

De Zeeuwse Kip

Zeker Zeeuws

Naast het Beter Leven keurmerk, mag De Zeeuwse Kip zich tevens Zeker Zeeuws Streekproduct noemen. Dat betekent dat het in Zeeland geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen.

De Zeeuwse Kip

Assortiment

Het basisassortiment van De Zeeuwse Kip bestaat uit diverse kipproducten zoals: kipfilet, kipvleugels, kipkarbonade, dijenvlees, drumsticks, kipworst met tuinkruiden (sous-vide), hele kip (gebonden), kippenbout zonder rug en gerookte kip. Alle kipproducten worden bevroren geleverd. Neem contact met ons op voor onze horecaprijslijst. Speciale wensen en aanvullingen op ons basisassortiment zijn in overleg mogelijk.

Particulieren kunnen producten van De Zeeuwse Kip rechtstreeks bestellen via onze webshop.

De Zeeuwse Kip

Onderscheidende retail- & horecaconcepten

Naast onze basis kipproducten leent De Zeeuwse Kip zich uitstekend voor onderscheidende retail of horecaconcepten op maat. Als gedreven bedrijf gaan wij graag met u de uitdaging aan om op basis van uw wensen maatwerk te leveren.

Kipproducten voor de horeca

Enthousiast over ons verhaal?

Bent u ook enthousiast over ons product en ons verhaal? Maak dan vrijblijvend eens een afspraak. Samen gaan we graag in gesprek om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.