de zeeuwse kip

De Zeeuwse Kip

Kipproducten rechtstreeks van de boerderij

In het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland, bevindt zich sinds jaar en dag de kippenboerderij van familie Noordhoek. Hier krijgen de kippen de rust en de ruimte om in optimale omstandigheden en zo natuurlijk mogelijk op te groeien. De eieren worden uitgebroed op de
boerderij, het voer wordt zelf gemaakt met veel eigen granen en de kip krijgt de mogelijkheid om naar buiten te gaan. U kunt erop vertrouwen dat bij De Zeeuwse Kip iedere handeling zorgvuldig gebeurt en elke beslissing weloverwogen wordt genomen!

Kwalitatief Hoogwaardig Kippenvlees

Ons assortiment

De Zeeuwse Kip biedt u een divers assortiment kipproducten aan. Van hele kip, dijenvlees, kipkarbonade tot drumsticks. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen via de webshop en worden door heel Nederland verzonden.

De Zeeuwse Kip is een eerlijk merk

We leveren kippenvlees met een duidelijk en transparant verhaal en gaan respectvol om met onze kippen en de natuur om ons heen. Van het uitbroeden van de eieren tot de verwerking en verpakking. Iets waar we trots op zijn en waardoor u verantwoord van onze heerlijke kipproducten kunt genieten.

De boerderij

We willen met onze kippenboerderij het milieu zo min mogelijk belasten. We gaan respectvol om met onze kippen en de natuur. In alle facetten van het productieproces: van het uitbroeden van de eieren tot de verwerking en de verpakking van het kippenvlees. Daarnaast is onze boerderij volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout.

De Zeeuwse Kip

Nieuws

Boris te zien in documentaire BOER ZOEKT VERANDERING

Zoals eerder bericht heeft Boris Noordhoek van Het Zeeuwse Hert het afgelopen jaar deelgenomen aan het programma Boerenversneller 2020, een initiatief van De Nieuwe Boerenfamilie. Als afsluiting van het programma is Boris te zien in de documentaire: BOER ZOEKT VERANDERING.

Kippenpoten met pasta en champignons

Stoofschotel van kippenpoten met pasta en champignons. Stoofschotels zijn gemakkelijk om te maken en hoef je er zelf bijna niets aan te doen. Deze stoofschotel met kip is er zo eentje. Super makkelijk om te maken én hij smaakt heerlijk.

In gesprek met Feeders – De Lifestijlkamer over gezonde voeding

Feeders – De Lifestijlkamer wordt gerund door de zusjes Daphne en Merel Bastemeijer en is gevestigd in Goes. Het concept van Feeders is gericht op het aanbieden van gezond en lekker eten om thuis dagelijks van maandag t/m vrijdag Healhty, Local & Guilty(-free) te eten.